FINANCIEEL ONDERSTEUNINGSLOKET

Maakt u zich zorgen om uw financiële situatie? Vraag dan om hulp! Hieronder vindt u verschillende manieren om deze zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Neemt u gerust contact op met deze organisaties. Vragen? Bel ons gerust:

Speciaal FOL-nummer: 055-5772838

Hulp bij schulden

Hulp bij financiële zaken in de Gemeente Apeldoorn

Centenkwesties is de plek voor alle vragen over geldzaken.

Lees verder

Vind je het moeilijk om je administratie op orde te brengen? Of durf je de enveloppen niet meer te openen? Of heb je schulden maar weet je niet meer waar en hoe? Dan kan een Maatje dit samen met jou gaan oppakken. Samen kijken jullie of er een redelijke betalingstermijn voor aflossing afgesproken kan worden of dat je je kunt aanmelden bij de Gemeente voor schuldsanering. Aarzel niet en neem contact op met Schuldhulpmaatje.

Schuldhulpmaatje Apeldoorn: www.shmapeldoorn.nl
Schuldhulpmaatje Algemeen: www.schuldhulpmaatje.nl

Je bent jong en je wil van alles: op vakantie gaan met vrienden, studeren, op kamers wonen, de kroeg in, tanken, een telefoonabonnement en ga zo maar door. Maar het leven is duur. Daar kan je echt stress van krijgen. Je bent niet de enige. Bij het Jongerenloket helpen ze vaker jongeren zoals jij. Ze kijken mee met je budget, geven advies over je inkomen en helpen bij het aanpakken van schulden.

Klik hier om de folder te downloaden!

Hulp bij Juridische zaken

Hulp bij juridische zaken in de Gemeente Apeldoorn

Wilt u kosteloos juridisch advies? Neemt u dan contact op met de Rechtswinkel Apeldoorn. Klik hier voor meer informatie!

Hulp bij het vinden bij werk

Wilt u graag werken en uw schulden aflossen? Wij hebben een samenwerking met Intermediair Uitzendbureau, 50+ werkt en Jobhulpmaatje om u snel aan een baan te helpen! Registreer op onze website!

Wilt u graag werken en uw schulden aflossen? Wij hebben een samenwerking met Intermediair Uitzendbureau om u snel aan een baan te helpen!

Registreren als kandidaat

Wilt u graag werken en uw schulden aflossen? Wij hebben een samenwerking met 50+ werkt Uitzendbureau om u snel aan een baan te helpen!

Registreren als kandidaat

JobHulpMaatje steunt mensen die werkzoekend zijn en helpt ze op weg naar werk. Om dit te kunnen doen leidt JobHulpMaatje, coördinatoren, maatjes en JobGroupLeiders op, zodat zij werkzoekenden kunnen ondersteunen. JobHulpMaatje biedt sociale en praktische ondersteuning en vergroot daarmee de kansen van werkzoekenden, die belemmeringen ervaren bij het vinden van werk. Iets voor jou?

Meld je hier aan!

Bereken uw beslagvrije voet

Bereken uw beslagvrije voet

Als er beslag op uw inkomen is gelegd heeft u recht op een minimum bedrag: de beslagvrije voet. De beslagvrije voet die voor u is vastgesteld, vindt u terug op de modelmededeling die u ontvangen heeft van de beslaglegger. Het is belangrijk dat de beslagvrije voet op een juiste manier is vastgesteld en dat deze klopt. U kunt de beslavrije voet controleren door middel van een rekentool van de Rijksoverheid. Klopt er iets niet? Neem dan contact op!

Naar de rekentool “beslagvrije voet”