FINANCIEEL ONDERSTEUNINGSLOKET

Maakt u zich zorgen om uw financiële situatie? Vraag dan om hulp! Hieronder vindt u verschillende manieren om deze zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Neemt u gerust contact op met deze organisaties. Vragen? Bel ons gerust.

Hulp bij schulden

Hulp bij financiële zaken in de Gemeente Apeldoorn

Centenkwesties is de plek voor alle vragen over geldzaken.

Lees verder

Hulp bij juridische zaken in de Gemeente Apeldoorn

Wilt u kosteloos juridisch advies? Neemt u dan contact op met de Rechtswinkel Apeldoorn. Klik hier voor meer informatie!

Hulp bij het vinden van werk

Wilt u graag werken en uw schulden aflossen? Wij hebben een samenwerking met Intermediair Uitzendbureau, 50+ werkt en Jobhulpmaatje om u snel aan een baan te helpen! Registreer op onze website!

Wilt u graag werken en uw schulden aflossen? Wij hebben een samenwerking met Intermediair Uitzendbureau om u snel aan een baan te helpen!

Registreren als kandidaat

Wilt u graag werken en uw schulden aflossen? Wij hebben een samenwerking met 50+ werkt Uitzendbureau om u snel aan een baan te helpen!

Registreren als kandidaat

JobHulpMaatje steunt mensen die werkzoekend zijn en helpt ze op weg naar werk. Om dit te kunnen doen leidt JobHulpMaatje, coördinatoren, maatjes en JobGroupLeiders op, zodat zij werkzoekenden kunnen ondersteunen. JobHulpMaatje biedt sociale en praktische ondersteuning en vergroot daarmee de kansen van werkzoekenden, die belemmeringen ervaren bij het vinden van werk. Iets voor jou?

Meld je hier aan!