KARREMAN & ONDERWIJS

Wij werken samen met het onderwijs en bieden diverse stages aan voor studenten die in het kader van de opleiding een stageplaats nodig hebben. Daarnaast werken wij voor het onderwijs en mogen diverse onderwijsorganisaties tot onze klantengroep rekenen.

Wij weten dan ook wat er in deze branche speelt en dat niet alle nota’s betaald worden. Regelmatig wordt dan gedacht dat het laten incasseren door een professionele organisatie niet de moeite waard of te duur is. Toch is een onbetaalde nota, ongeacht het bedrag, erg vervelend en onbevredigend. Ook heeft uw organisatie er baat bij om wanbetaling zoveel mogelijk te voorkomen.

Speciaal voor deze situaties hebben wij de incassomodule: Karreman & Onderwijs ontwikkeld, waarbij wij voor u op maatschappelijk verantwoorde wijze incasseren op basis van no-cure-no-pay. Tevens verzorgen wij alternatieve vormen van geschilbeslechting, zoals mediation.

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en dat een goed resultaat wordt behaald. Aangezien iedere organisatie anders is, kunnen wij u dan ook maatwerk bieden met onze module als uitgangspunt. Denkt u daarbij aan het wel of niet gebruik maken van mediation, de wijze van incasso (maatschappelijk verantwoord incasseren), de briefteksten etc. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden met u te bespreken.

Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen over het onderwerp onderwijs?

Mail ons: onderwijs@mkarreman.nl

Overige Branches

Overige branches waar Karreman actief in is: