KARREMAN & ZORG

Wij werken voor meerdere zorgverleners, waaronder tandartsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten, osteopaten, logopedisten, mondhygiënisten, verloskundigen, orthopeden etc.

Zorgverleners hebben vaak te maken met herhaalde wanbetaling van diverse patiënten. Een veel voorkomende klacht is dat patiënten aangeven de behandeling vergoed te krijgen van de verzekering, maar nog wachten op de uitkering hiervan. U zult zich vaak genoeg bereid hebben gevonden om uw klant uitstel te verlenen, maar zodoende bleef de nota onbetaald.

Regelmatig wordt gedacht dat het laten incasseren door een professionele organisatie niet de moeite waard of te duur is. Toch is een onbetaalde nota, ongeacht het bedrag, erg vervelend en onbevredigend. Ook heeft u als zorgverlener er baat bij om wanbetaling zoveel mogelijk te voorkomen

Speciaal hiervoor hebben wij een incassomodule ontwikkeld: Karreman & Zorg, waarbij wij onder meer voor zorgverleners op verantwoorde wijze incasseren op basis van no-cure-no-pay. Hierdoor is het ook aantrekkelijk om lage vorderingen uit handen te geven. U loopt in het incassotraject immers geen kostenrisico.

Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen over het onderwerp zorg?

Mail ons: zorg@mkarreman.nl

Overige Branches

Overige branches waar Karreman actief in is: