Deurwaarder Apeldoorn

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen is al ruim 30 jaar dé deurwaarder in Apeldoorn

Heeft u na het doorlopen van een incassoprocedure een vonnis van de rechter gekregen? De gerechtsdeurwaarder mag als enige persoon in Nederland een uitspraak van de rechter ten uitvoer leggen. Een incassobureau kan dit niet. Middels beslaglegging kan de gerechtsdeurwaarder uw vordering incasseren. Het leggen van beslag gebeurt op bijvoorbeeld lonen, uitkeringen of inboedel. Omdat dit ingrijpende maatregelen zijn, zorgt Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen ervoor dat dit correct, maar ook snel gebeurt.

Met meer dan 30 jaar ervaring adviseren onze gerechtsdeurwaarders en juristen u wat de beste manier is om uw vordering geïncasseerd te krijgen. Onze sociale kennis van de regio is groot en wij bieden landelijke dekking. Daarom kunnen wij u altijd en overal snel van dienst zijn.

Heldere communicatie en maatwerk

In overleg met onze opdrachtgever wordt er een traject op maat uitgestippeld. Daarin worden uw wensen meegenomen. Het uitgangspunt is dat gemaakte kosten worden verhaald op uw klant. Ons team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten garandeert een optimale behandeling van uw zaak. Transparantie naar onze opdrachtgever, door heldere communicatie en de meest directe aanpak. Dit vormt de basis voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Uw voordelen op een rij:

  • persoonlijk advies en maatwerk;
  • kosten worden waar mogelijk verhaald op de schuldenaar;
  • heldere communicatie en de meest directe aanpak.

Wenst u meer informatie? Wij staan u graag te woord. Neemt u contact met ons op?

Neem vrijblijvend contact op