Deurwaarder Arnhem

Een uitspraak van de rechter, en dan?

U heeft een incassoprocedure doorlopen, de gang naar de rechter bewandeld en een vonnis van de rechter verkregen, maar uw vordering blijft desondanks onbetaald. Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen zorgt er voor dat u krijgt waar u recht op hebt. Onze gerechtsdeurwaarders kunnen betaling van afdwingen door middel van beslagging op bijvoorbeeld loon, banktegoeden, en (on)roerende zaken.

U kiest voor:

  • bijstand met raad en daad;
  • een betrouwbare juridische partner met slagkracht;
  • een no nonsense aanpak: snel, doortastend en zorgvuldig;
  • een kantoor met landelijke dekking.

Landelijke dekking

Wij zijn bekend in onze regio (onder andere Apeldoorn, Zutphen, Deventer en Arnhem) en bieden landelijke dekking. Zo kunnen wij u altijd en overal snel van deinst zijn.

Voor wie?

Wij zijn partner van ondernemers, advocaten, incassobureau’s en particulieren. Naast dat wij vorderingen incasseren en exploten betekenen, leggen wij ook huisbezoeken af en zorgen wij voor dwingend bewijs, door bijvoorbeeld een proces-verbaal van constatering op te maken. Ook voor het ontruimen of opleveren van een huurpand kunt u ons inschakelen.

Spreekt onze aanpak u aan en wil u graag een vrijblijvend gesprek? Wij staan u graag te woord. Neem hier contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op