Deurwaarder Deventer

Het recht halen dat u is toegewezen

Nadat u een incassoprocedure heeft doorlopen en ook de rechter een uitspraak heeft gedaan, bent u in het gelijk gesteld. De zaak komt vervolgens weer stil te liggen, omdat de wederpartij zich niet aan de uitspraak houdt. De gerechtsdeurwaarder is de aangewezen persoon om u dan verder te helpen. De gerechtsdeurwaarders van Karreman hebben veel ervaring en passie voor hun vak. Al meer dan 30 jaar is Karreman werkzaam in Deventer en omstreken. Wij hebben sociale kennis van de regio en bieden landelijke dekking.

Wij garanderen u:

  • een snelle en directe aanpak
  • kennis en kunde voor de beste aanpak in uw zaak;
  • persoonlijk (juridisch) advies.

Wij verlenen onze diensten aan advocaten, incassobureau’s en ondernemers. Voor al deze partijen kunnen wij meer doen dan het incasseren van een openstaande vordering en het betekenen van exploten. U kunt dan denken aan het zorgen voor dwingend bewijs, door middel van een proces-verbaal van constatering (bijvoorbeeld het constateren van de staat van een pand bij oplevering, weergeven van een boedelbeschrijving bij overlijden, het constateren van schade), het afleggen van huisbezoeken of het doen van ontruimingen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u een daadkrachtige aanpak in uw zaak? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Neem vrijblijvend contact op