Deurwaarder Gelderland

Uw recht halen en vervolgens uw recht krijgen

U heeft een vonnis bij de rechter gehaald, maar uw debiteur wil nog steeds niet betalen? Voorkom dat uw overwinning bij de rechter uitloopt op een schijnoverwinning. Het is dan ook belangrijk om snel uw recht te halen dat u van de rechter heeft gekregen. Hiervoor schakelt u Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen in.

De gerechtsdeurwaarder is de enige persoon die een uitspraak van de rechter ten uitvoer mag leggen. Indien uw debiteur de uitspraak van de rechter naast zich neerlegt en op basis van dialoog u niet tot een oplossing komt (zie: incasso), dan spannen onze gerechtsdeurwaarders zich maximaal in om betaling te verkrijgen door middel van beslaglegging op bijvoorbeeld loon, de woning, de inboedel van de woning of andere bezittingen.

Voor wie?

Wij helpen ondernemers, particulieren, organisaties, advocaten en incassobureau’s om het recht dat door de rechter is gesproken ook daadwerkelijk te krijgen. U maakt daarbij gebruik van onze expertise en de ruim dertig jaar ervaring van ons kantoor. Graag zijn wij uw sparringpartner en gaan samen met u voor het beste resultaat in uw zaak.

Onze garanties

  • een doortastende en vlotte aanpak;
  • een specialistische sparringpartner
  • persoonlijk (juridisch) advies;
  • bekend met de regio Gelderland én landelijke dekking.

Voor alle (ambts)handelingen kunt u terecht op één adres. Karreman biedt zowel regionale als landelijke dekking. Zo kunnen wij u overal en altijd snel van dienst zijn.

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Er staat altijd iemand voor u klaar voor vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact op