Deurwaarder Zutphen

Recht hebben is iets anders dan recht krijgen. Om recht te krijgen wordt vaak een deurwaarder ingeschakeld. Regelmatig zien wij dat een schuldenaar een uitspraak van de rechter naast zich neerlegt en alsnog niet overgaat tot actie. In dat geval kan de gerechtsdeurwaarder, als enige persoon in Nederland medewerking afdwingen met beslagmaatregelen. Dit zijn zogeheten ambtshandelingen. Voorbeelden hiervan zijn het dagvaarden van personen en instanties en beslaglegging op bankrekeningen, voertuigen, etc. Dit zijn ingrijpende maatregelen. Wij dragen er zorg voor dat dit correct en doortastend gebeurt.

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen: “omdat u moet kunnen vertrouwen op de snelheid en expertise van uw deurwaarder”

Ondernemers, advocaten en andere juridische dienstverleners worden door Karreman bijgestaan bij incassoprocedures en bij het verrichten van deurwaardersdiensten. Onder het motto van “gooi het bij ons over de schutting” zorgen wij ervoor dat dit snel en goed gebeurt. Wij denken mee in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden. Als sparringpartner zoeken onze gerechtsdeurwaarders en juristen samen met u naar de beste weg voor het beste het resultaat!

Uw voordelen

  • snel en flexibel;
  • betekening binnen een dag;
  • landelijke dekking;
  • specialistische sparringpartner.

Wij hebben een explotenloket opgericht om u landelijk van dienst te zijn. Dit houdt in dat u voor alle exploten terecht kunt op één adres. Dat is wel zo handig en snel voor u. Wij betekenen uw stukken in onze eigen regio (Apeldoorn, Deventer en Zutphen) binnen een dag en daarbuiten binnen 5 dagen. En moet betekening sneller? Dat kan altijd, neem dan even contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op