Huurachterstand voorkomen als verhuurder?

“Verhuurders belang: verdere huurachterstanden, procedures en ontruimingen zoveel mogelijk voorkomen.”

PREVENTIEVE WERKWIJZE

Voorkomen is beter dan genezen! Probeer huurachterstanden zoveel mogelijk te beperken en wees er op tijd bij. Wij hebben een methode ontwikkeld, waarbij wij deze zorg uit handen nemen voor verhuurders. Wij doen dit door bij het ontstaan van een achterstand namens de verhuurder op te treden.  Wij hebben hiermee al veel huurders en verhuurders weten te helpen.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij zijn niet alleen een incassobureau, maar u vindt bij ons ook juristen en gerechtsdeurwaarders. Wij hebben in eigen huis wat nodig is voor het oplossen van huurachterstanden. En voor u: één aanspreekpunt en regie over de zaak.

ERVARING

U profiteert van onze ruime ervaring in het oplossen van huurachterstanden. Wij weten door onze ervaring wat er speelt in de branche en kunnen inspelen op iedere situatie. Onze huurrechtjuristen helpen u graag!

Wij ondersteunen verhuurders wanneer er huurachterstanden ontstaan bij uw huurders. Met onze creditchecks proberen wij huurachterstanden al zoveel mogelijk te beperken en mocht er tóch achterstand ontstaan, dan zitten wij er direct bovenop. Dit doen wij door te bellen en door langs te gaan op het betreffende adres. Wij nemen u als verhuurder een hoop werk uit handen.

Een keuze voor ons brengt voor u als verhuurder flinke voordelen met zich mee:

Maatschappelijk verantwoord: Het is belangrijk dat de schulden op een maatschappelijk verantwoorde manier worden geïncasseerd. Wij doen dit door preventieve maatregelen te nemen en persoonlijk te incasseren. Hiermee worden schulden- en kostenoploop voorkomen. Dit is het beste voor zowel verhuurders als huurders. Ons werk is om in iedere situatie de juiste proporties op te zoeken.
Landelijke dekking: Wij werken samen met verhuurders door heel Nederland.
Volledige incassoproces: Wij ondersteunen u in het volledige incassoproces. Van profitletter, bellen en huisbezoeken tot een eventuele rechtszaak en ontruiming. Bij ons bent u verzekerd van expertise in iedere fase van het proces.
Expertise: wij zijn gespecialiseerd in het huurrecht met onze eigen juristen. Wij weten u dan ook in iedere situatie te helpen.