Incasso bij Karreman: direct en verantwoord

Gratis proefincasso: lever uw openstaande vordering op de door u gewenste wijze aan wij nemen de eerste incasso voor u gratis in behandeling.

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen is bij uitstek gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen. Dit doen wij zonder abonnementskosten, op basis van no-cure-no-pay, zodat u geen kostenrisico loopt. Ons kantoor biedt landelijke dekking.

Middels onze speciale incassomodule Karreman & Incasso, behandelen wij uw zaak daadkrachtig, maar ook met respect voor de relatie die u heeft met uw klant.

Ons team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten garandeert daarnaast een optimale behandeling van uw zaak. Transparantie naar onze opdrachtgever, door middel van heldere communicatie, in combinatie met de ons kenmerkende meest directe aanpak, vormen de basis voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Goed beschouwd zijn wij dé juridische specialist, bij wie uw debiteurenbeheer in goede handen is. Vanaf de eerste aanmaning tot en met procederen bij de kantonrechter, inclusief de tenuitvoerlegging van het vonnis; de behandeling van uw zaak blijft bij ons. Omdat er geen derden hoeven te worden ingeschakeld, is de behandeling zeer doeltreffend en leidt dit tot grote besparing van tijd en kosten.

Proefincasso

U kunt geheel vrijblijvend met ons kennismaken, door middel van een éénmalige proefincasso. Wij verzorgen uw incasso-opdracht dan geheel op no-cure-no-pay-basis, zodat u op een drempelloze wijze kunt kennismaken met ons kantoor en onze doeltreffende incassomethode.