Deventer Incasso

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen. De regio Deventer rekenen wij – samen met de rest van Nederland – tot ons werkgebied. Het incassotraject doorlopen wij op basis van ‘no-cure-no-pay’.

Met onze incassomodule nemen wij u de zorg over onbetaalde facturen en andere juridische werkzaamheden uit handen. Onze benadering is daadkrachtig en direct, maar ook met respect voor de relatie die u heeft met uw klant.

Met ons team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten garanderen wij u een optimale behandeling van uw zaken. Transparantie naar onze opdrachtgever, door middel van heldere communicatie in combinatie met de ons kenmerkende meest directe aanpak, vormen de basis voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Vanaf de eerste aanmaning tot en met procederen bij de kantonrechter, inclusief de tenuitvoerlegging van het vonnis; de behandeling van uw zaak blijft bij ons in één hand. Omdat er geen derden hoeven te worden ingeschakeld, is de behandeling zeer doeltreffend en leidt dit tot grote besparing van tijd en kosten.