Incassobureau Apeldoorn

Ondernemers, organisaties en particulieren willen graag betaald krijgen voor de dienst die zij hebben verricht of het product dat zij hebben geleverd. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van woonruimte (huur), het verstrekken van een geldlening (terugbetaling en rente) of het leveren van goederen of diensten (facturen). Het komt helaas voor dat niet iedereen zich altijd aan de gemaakte afspraken houdt. De gerechtsdeurwaarder is dé aangewezen persoon om u in die gevallen verder te helpen.

Wij leveren de volgende diensten:

 • debiteurenbeheer;
 • juridisch advies over huur, overeenkomsten, incasso;
 • minnelijke- en gerechtelijke incasso;
 • gerechtsdeurwaardersdiensten (betekenen vonnis, beslaglegging, constateringen, etc.);
 • mediation.

Heldere communicatie en maatwerk

Onze incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders komen op voor uw belangen. Wij behandelen uw zaak daadkrachtig, maar ook met respect voor de relatie die u heeft met uw klant. Wij doen dit door middel van transparantie, respectvolle en heldere communicatie. Onze werkwijze is gericht op het oplossen van een zaak. Waar dat kan proberen wij dat door goed overleg, maar ook de juridische weg (procederen en beslagleggen) behoort tot de mogelijkheden. Welk traject doorlopen kan worden is afhankelijk van de zaak. Wij geven daar in elke zaak afzonderlijk advies over.

Kosten

Incasso hoeft u geen geld te kosten. Het minnelijk traject doen wij op basis van no cure no pay. Indien medewerking van uw klant uitblijft en wij een gerechtelijk traject moeten verzorgen, dan vragen wij de rechter zich ook uit te spreken over de kosten van de procedure en eventueel te nemen beslagmaatregelen (zie: deurwaarder). Deze kosten kunnen dan worden verhaald op uw klant.

Goed beschouwd zijn wij dé juridische specialist in Apeldoorn en omstreken. Lokaal zakendoen vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij partner van de Rechtswinkel in Apeldoorn en aangesloten bij verschillende ondernemersverenigingen die opkomen voor het ‘Apeldoorns belang’.

Uw voordelen

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen is een gerechtsdeurwaarderskantoor met alle waarborgen van dien (beroepsregels, derdengeldenrekening, etc.) die ook incassoactiviteiten verricht. Werkt uw klant niet mee, dan kunnen wij ook een gerechtelijke procedure voor u verzorgen en waar nodig beslagleggen. Een incassobureau heeft die bevoegdheden niet. Zo blijft het gehele proces bij ons onder één dak. Dit werkt kosten- en tijdbesparend.

 • 30 jaar ervaring: veel sociale kennis over de regio;
 • betrouwbare zakenpartner met professionele uitstraling;
 • incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders onder één dak;
 • advies op maat;
 • korte lijnen;
 • sterke regionale kennis en landelijke dekking.

Indien u meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op of raadpleeg onze kennisbank.

Neem vrijblijvend contact op