Incassobureau Arnhem

Ieder bedrijf, iedere consument en ook overheidsinstanties kunnen te maken krijgen met een rekening die onbetaald blijft. Denk hierbij aan een ondernemer die goederen heeft geleverd, maar vervolgens met een onbetaalde factuur blijft zitten. Of een consument die een geldlening heeft verstrekt, maar niet volgens de gemaakte afspraken wordt terug betaald. Of een verhuurder die zijn huur niet betaald krijgt. Heeft u te maken met onbetaalde geldkwestie? Dan bent u bij Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen aan het juiste adres.

Wij helpen u met het innen van uw geld en zorgen ervoor dat u zich hierover niet meer hoeft te bekommeren. Dat bespaart u veel tijd, energie en kosten. Een belangrijk aspect daarbij is uw wens voor wat betreft de relatie met uw klant. Mocht u bijvoorbeeld weer zaken willen doen met uw klant, nadat wij het geld hebben geïncasseerd, dan stemmen wij onze dienstverlening daarop af. Voor elke zaak wordt samen met u gezocht naar een snelle en passende oplossing.

Maatwerk en meer

  • alles onder één dak: incasso, procederen en uitvoeren van het vonnis door onze eigen incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders (zie: deurwaarder);
  • wij garanderen een optimale en directe aanpak van uw vordering;
  • u krijgt een vast aanspreekpunt voor uw zaak;
  • wij zijn een professionele en transparante partij;
  • u bent up-to-date over de stand van zaken middels online inzage in uw dossier;
  • wij incasseren in het minnelijk incassotraject zonder kosten voor onze opdrachtgever, no cure no pay;
  • wij bieden dienstverlening door heel Nederland.

Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de deurwaardersbranche o.a. in de regio Arnhem. Wij weten dan ook wat er in deze regio speelt. Wilt u uw vordering doortastend geïncasseerd krijgen door een gekwalificeerde en betrouwbare partner? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie of kijk in onze kennisbank.

Neem vrijblijvend contact op