Incassobureau Deventer

Als een vordering niet wordt betaald, dan is vaak de vraag “Wie kan ik inschakelen om alsnog betaald te krijgen?” De gerechtsdeurwaarder helpt u daarbij. Een gerechtsdeurwaarder start een incassoprocedure op en  treft zo nodig een betalingsregeling met uw klant. Als het nodig is, wordt de zaak aan de rechter voorgelegd en wordt er beslag gelegd (zie: deurwaarder). Kortom, de gerechtsdeurwaarder is een specialist in het incasseren van vorderingen en is van A tot Z uw incassopartner.

De gerechtsdeurwaarder is de meest betrouwbare incassopartner

Het voordeel van een gerechtsdeurwaarder is dat hij een betrouwbare partner is, waarbij u er zeker van kunt zijn dat u het geïncasseerde geld daadwerkelijk krijgt. De gerechtsdeurwaarder is door de rechtbank aangesteld en moet uw geld op een speciale rekening storten waar dit geld veilig is.

De titel gerechtsdeurwaarder is beschermd. Het onbevoegd gebruiken van deze titel is strafbaar. Dit in tegenstelling tot een gewoon incassobureau. In feite mag iedereen een incassobureau beginnen. Ook iemand met een frauduleus of crimineel verleden. Daar wilt u uw geld zeker niet in beheer geven. Daarom is de gerechtsdeurwaarder wel zo betrouwbaar en veilig.

Uw voordelen op een rij

  • no-cure-no-pay voor ondernemers in het incasso voortraject
  • zaakbehandeling door een jurist
  • één partner die met u meedenkt en voor u het gehele traject kan verzorgen (van aanmaning tot vonnis tot beslag)
  • zaken doen met een betrouwbare partij waar uw geld veilig is
  • landelijke dekking en zeer bekend in het Deventerse.
  • ruim 30 jaar incasso ervaring: als het ons niet lukt, dan lukt het niemand!

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen is actief in Deventer en omstreken. Daardoor hebben wij veel know how over de schuldenaren in dit gebied. Wij kunnen dus snel inschatten of een debiteur verhaal biedt of niet. Deze dienstverlening bieden wij u aan tegen een zeer schappelijk tarief. Een goede gerechtsdeurwaarder hoeft niet duur te zijn.

Heeft u interesse of vragen: neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens, of maak gebruik van onze kennisbank.

Neem vrijblijvend contact op