Incassobureau Gelderland

Bent u als ondernemer op zoek naar een vertrouwde incassopartner in de regio Gelderland? Heeft u als organisatie last van onbetaalde facturen? Of heeft u als verhuurder te maken met huurders die de huur niet betalen? Vaak belooft uw debiteur om u alsnog te betalen. Er worden steeds andere redenen gevonden om uw vordering nog even niet te betalen. Vanwege onze ruime ervaring kunnen wij u helpen om uw debiteur tot betaling te bewegen. Door 30 jaar incasso’s in onder meer de regio Gelderland te verzorgen, weten wij welke aanpak voor u gaat werken. Hieronder leggen wij uit op welke diensten en voordelen u kunt rekenen.

Waarom Karreman?

Wij denken in oplossingen. Een standaard incassotraject is niet in elke zaak effectief, daarom proberen wij een voorstelling te krijgen van uw tegenpartij. Dit doen wij onder meer door onderscheid te maken, bijvoorbeeld naar persoon, leeftijd etc. Het contact met een jonger iemand zal eerder worden gelegd via de moderne communicatiemiddelen. Terwijl met anderen het contact weer eerder wordt gelegd via een brief, dan wel door een telefoontje te plegen. Het middel staat ten dienste van het doel.

Vooropgesteld wordt dat betaling van uw vordering het belangrijkste is. Gaat het om iemand waarmee u in de toekomst toch weer zaken wenst te doen, dan houden wij daar rekening mee.

Door gebruik te maken van onze diensten, maakt u gebruik van ervaren incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders (zie: deurwaarder), die u met uw juridische geschillen kunnen helpen. Wij proberen uw zaak – waar het kan – minnelijk op te lossen en als het moet dan kunt u rekenen op onze juridische expertise.

Uw voordelen

  • met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij vooraf een goede inschatting maken hoe voor u het beste resultaat kan worden behaald;
  • wij hebben te maken met beroepsregels: onze professionele uitstraling laat ook zien dat u niet met zomaar een incassobureau zaken doet;
  • uw geld wordt veilig beheerd op onze derdengeldenrekening;
  • wij hebben alles onder 1 dak: incassospecialisten die u helpen uw geld te incasseren, juristen die u van dienst zijn bij juridische geschillen en gerechtsdeurwaarders die uw recht halen dat u van de rechter heeft gekregen;
  • wij bieden landelijke dekking.

Kosten

De minnelijke incasso’s verzorgen wij op basis van no cure no pay. Dit bieden wij aan omdat wij vertrouwen hebben in ons kunnen. Een minnelijke oplossing, zonder tussenkomst van de rechter, is prettig. Werkt uw debiteur niet mee, dan gebruikt u onze juridische expertise in een gerechtelijke procedure. Als u via de rechter uw recht moet krijgen, dan vragen wij de rechter om uw debiteur ook in uw kosten te veroordelen. Zodat wij – indien nodig – ook deze kosten middels beslagmaatregelen kunnen proberen te incasseren.

Vrijblijvend een gesprek? Wij staan u graag te woord. Neem dan hier contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op