MAATSCHAPPELIJK

Naast dat wij een gerechtsdeurwaarderskantoor zijn, vinden wij het ook belangrijk om diverse maatschappelijk initiatieven te ondersteunen. Zo sponsoren wij diverse maatschappelijke organisaties en nemen wij deel aan diverse initiatieven.

Stichting Sint voor Ieder Kind

Pepernoten, de pakjesboot, het Sinterklaasjournaal en liedjes zingen voor de schoorsteen; het Sinterklaasfeest is voor veel kinderen dé tijd van het jaar!

Met als afsluiting de Pakjesavond, is het een tijd van alom gedeelde vreugde waar je als kind niet omheen kunt. Een magische periode waar kinderen maanden naar uitkijken.

Het is helaas niet alle kinderen gegeven om in deze Sinterklaasvreugde mee te delen: de Sint slaat hun deur over op Pakjesavond. De financiële situatie van de ouders laat de komst van de Sint niet toe, met lege schoenen tot gevolg.

“Sint voor ieder Kind” vindt dat Sinterklaas er hoort te zijn voor alle kinderen. Wat begon als actiegroep in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige opererende stichting, die ieder jaar honderden kinderen een pakjesavond bezorgd die zij anders niet hadden gehad. De stichting richt zich hierbij op de regio Voorst/Apeldoorn/Deventer.

Tevens verzamelen zij kerstpakketten om de meest behoeftige gezinnen met de kerst te voorzien van een extraatje!

Jaarlijks doneren wij een bedrag aan de Stichting Sint voor ieder Kind en op die manier leveren wij een bijdrage aan het Sinterklaasfeest voor kinderen waarvan de ouders het niet breed hebben.

Bezoek de website

Voetbalclub SP Teuge

Sporten is belangrijk voor iedereen. En natuurlijk ook voor het opdoen van sociale contacten.

Sportclub Teuge is opgericht op 1 juni 1954. Bij de oprichting is bepaald dat er naast voetbal ook ruimte moest zijn voor andere sporten. Inmiddels is Sportclub Teuge uitgegroeid tot een vereniging met circa 550 leden, waar diverse sporten zoals voetbal, gymnastiek, volleybal, zaalvoetbal en biljart beoefend kunnen worden.

De grootste tak binnen de sportclub is de voetbal, waarbij de jeugdafdeling de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. Al geruime tijd worden de voetbalwedstrijden gespeeld op het Sportpark Den Dulmer, waar de sportclub een zeer fraai onderkomen heeft met eigen kantine, 3 voetbalvelden en een trainveld.

Jaarlijks doneren wij een bedrag aan de sportclub en hebben daar ook een reclamebord hangen.

Bezoek de website

Huttenbouwproject Kiwanis Apeldoorn Het Loo

Kiwanis Apeldoorn Het Loo wil kinderen, voor wie een dagje weg of vakantie niet vanzelfsprekend is, een leuke herfstvakantie bezorgen. Daarom organiseren zij Huttenbouw Apeldoorn op het terrein van Scouting St. Victor in Apeldoorn.

Jaarlijks doneren wij een bedrag aan dit project. Met onze bijdrage geven wij 60 kinderen de kans om twee dagen lekker hutten te gaan bouwen!

Financieel Fit Apeldoorn

Met Apeldoornse maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente Apeldoorn zetten we gezamenlijk de schouders onder het aanpakken van armoede en het terugdringen en voorkomen van schulden. In ons armoedepact beschrijven wij onze ambities. In Apeldoorn werken inmiddels diverse partijen sinds 2018 onder de naam Apeldoorn Financieel Fit. Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen neemt deel vanuit haar expertise.