Advocaten & explotenloket

Cliënten van advocatenkantoren of incassobureaus verwachten een snelle en adequate behandeling van hun zaak. U als advocaat of incasso specialist moet dan ook kunnen vertrouwen op de snelheid en kwaliteit van de gerechtsdeurwaarder die u daarbij inschakelt.

Niet alleen behandelen wij zogenoemde losse opdrachten, ook zijn wij voor advocaten sparringpartner bij de tenuitvoerlegging van rechterlijke uitspraken (executoriaal en conservatoir). Deze zaken worden behandeld door onze ervaren juristen, die u rechtstreeks kunt benaderen. Uw dossier wordt zonder dossierkosten in behandeling genomen, met de mogelijkheid voor u om uw dossier online in te zien.

Snelle betekening

Ambtelijke handelingen binnen Apeldoorn worden binnen 1 werkdag verricht! Buiten Apeldoorn wordt binnen 5 werkdagen tot betekenen overgegaan – en vaak al eerder. Of het in Alkmaar, Middelburg, Maastricht of Groningen is; ook buiten Gelderland en Overijssel geven wij deze garantie.

Moet betekening eerder? Dan kan dit altijd in overleg; wij bieden u graag maatwerk!

Na betekening ontvangt u altijd een digitaal exemplaar en volgt nazending per post.

Online Portaal

U kunt uw dossiers inzien en volgen via ons uitgebreide Online Portaal. Ook kunt u de uitgebrachte exploten downloaden. Ook kunt u desgewenst zaken aanleveren via het portaal.

Aanlevering

U kunt uw zaak via deze site aanleveren door op de knop “zaak indienen” te klikken. Uiteraard kan dit ook via:

  • Mail: ambtelijk@mkarreman.nl
  • Whatsapp: 06-20 92 88 99
  • Fax: 055-521 11 33
  • Post: Postbus 10337 (7301 GH) Apeldoorn