Tankincasso

Helaas hebben tankstation ondernemers regelmatig te maken met mensen die niet betalen voor de tankbeurt. De zogenoemde doorrijders en kloppers. Dit is niet altijd met opzet, maar de cijfers liegen er niet om: jaarlijks gebeurt dit ongeveer 11.000 keer.

Wij zijn één van de grootste incasseerders van Nederland op dit gebied. Voor veel tankstations zijn wij een vertrouwd adres voor het incasseren van onbetaalde tankbeurten (zowel doorrijders als kloppers). In de loop der jaren is veel specifieke kennis opgedaan en weten wij als geen ander hoe om te gaan met de wanbetalers in de tankbranche. Wij gaan door waar een incassobureau ophoudt. Dat wil zeggen dat wij ook procedures opstarten en beslag leggen als een doorrijder of klopper niet betaalt.

Kloppers

Voor de kloppers (dat zijn mensen die voor de kassa staan, op hun broekzak kloppen en er dan achter komen dat ze hun portemonnee thuis hebben laten liggen) hebben wij een speciale schuldbekentenis ontworpen: de TANK-bekentenis. Deze TANK-bekentenis voldoet aan alle wettelijke vereisten. Door gebruik van deze TANK-bekentenis wordt zoveel mogelijk voorkomen dat de klopper de tankbeurt onbetaald laat. De TANK-bekentenis heeft dan ook een preventieve werking! Laat de klopper de tankbeurt tóch nog onbetaald, dan bent u ervan verzekerd dat de TANK-bekentenis voldoet aan de wettelijke vereisten en kunt u de vordering zonder zorgen en kosten ter incasso aanbieden.

Doorrijders

Wij traceren de doorrijder en schrijven deze aan om de tankbeurt alsnog te voldoen. Dit gaat in samenwerking met de Rijksdienst Wegverkeer. Via deze Dienst achterhalen wij voor u degene die is doorgereden.

Speciale incassomodule

Voor Tankstations hebben wij een speciale incassomodule ontwikkeld op basis van een dosis ervaring. Deze module is de meest gunstige van Nederland en het incassotraject is op basis van no-cure-no-pay. Wij leggen u graag uit hoe deze module werkt!