Werken als jurist bij Karreman?

Jurist 

Elke dag op ons deurwaarderskantoor staat op zichzelf. Geen enkele dag is dezelfde. Als je van variatie houdt, ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving waar iedere persoon een belangrijke schakel in het geheel is. Wij bieden jou de leukste collega’s, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer!

Wat ga je bij ons doen? 

In de functie van jurist behandel jij uiteenlopende zaken, van een onbetaalde factuur tot en met grote zakelijke conflicten. Jouw dag is nooit saai en er is altijd wel wat nieuws te leren.

In jouw zaken sta jij onze klanten bij als er een juridisch geschil is. Jij beoordeelt de zaken op juridisch vlak, adviseert onze opdrachtgevers, behandelt verweer en procedeert bij de rechter. Daarnaast ben jij de juridische vraagbak voor jouw collega’s. De focus ligt op de zakelijke dienstverlening, huurzaken en het beslagrecht.

Al met al bieden wij jou een afwisselende, interessante en uitdagende functie.

Houd jij van procederen en incasseren? Solliciteer dan snel!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en uitdagende job waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, in een platte organisatie. Samenwerken om het beste voor onze opdrachtgevers te realiseren staat bij ons centraal. Wij bieden jou een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenvoorziening, opleidingsmogelijkheden en thuiswerkfaciliteit. En bovenal: leuke collega’s en goede koffie!

Wat vragen wij?

Jij bent een jurist met lef en ambitie. Je bent betrokken bij onze klanten en gaat voor maximaal resultaat. Wij vragen:

  • een afgeronde WO- of HBO-rechtenopleiding
  • werkervaring op een deurwaarderskantoor is een pre
  • een dienstverlenende instelling
  • een gezonde werkmentaliteit, maar ook humor en collegialiteit.

Interesse om bij ons te komen werken? Neem dan contact op met Erik Hamer: 06-51381229 of e.hamer@mkarreman.nl.